Шеф-кухар

Обов’язки:

  • Розробка і постійне оновлення меню (європейська кухня, сезонні страви, бенкетне меню) згідно концепції закладу та назв страв, складання технологічних і калькуляційних карт, посадових інструкцій для кухарів і офіціантів.
  • Контроль якості та закупки продуктів, зберігання, списання, оптимізація залишків, проведення і контроль інвентаризації
  • Забезпечення і контроль якості, ваги і подачі страв, що готуються
  • Набір, навчання та управління персоналом
  • Планування, забезпечення і впровадження додаткового асортименту блюд, кулінарних та кондитерських виробів, напоїв
  • Забезпечення та дотримання санітарно-гігієнічних норм і технологічних процесів на всіх етапах приготування страв

Вимоги:

  • Вища або середня профільна освіта
  • Досвід роботи на посаді шеф-кухаря або су-шефа
  • Успішний досвід організації роботи кухні ресторану з нуля
  • Знання і постійне вивчення сучасних тенденцій в ресторанному бізнесі
  • Креативний підхід до роботи, знання новітніх технологій та обладнання
  • Хороші організаційні та управлінські навики
  • Висока продуктивність праці і чіткість виконання завдань
  • Бажання постійно самонавчатися і вдосконалювати свої знання
  • Рекомендації з попередніх місць праці

Особисті якості:

  • відповідальність
  • чесність та порядність
  • розвинуті управлінські навики
  • ініціативність
  • вимогливість до себе і підлеглих
  • дисциплінованість і неконфліктність
  • організованість
  • клієнтоорієнтованість
  • цілеспрямованість
  • креативність

Умови праці:

  • Стабільна, висока з/п від 10 тис. грн. без затримок виплати.
  • Офіційне працевлаштування по трудовій книжці
  • Щоденна розвозка додому після роботи
  • Робота в молодому, дружньому колективі

«Корольов Паб» https://www.facebook.com/korolev.zt.ua

Будемо раді бачити Вас в нашій команді!